Eternitate (povestea unei persoane care trăieşte la nesfârşit aceeaşi zi. Un vis devenit din pricina repetiţiei un coşmar din care nu mai poate ieşi decât adâncindu-se într-altul şi mai hâd). A apărut în Nautilus (nr. 41/iunie 2011)  şi în engleză în Bewildering Stories (nr. 529/iunie 2013). Alături de alte două proze, mi-a adus în 2011 o menţiune la Concursul Naţional de Literatură Agatha Bacovia.

 

Taina (o poveste a cunoaşterii şi a devenirii. A conştientizării). A apărut în revista Suspans (nr. 18/noiembrie 2011).

 

Fiara (un fragment din romanul Lui Serafim, morţii, care vorbeşte despre înstrăinare şi despre lucrurile ce zac nespuse în sufletele oamenilor). Publicată în revista Suspans (nr. 21/februarie 2012). Un alt fragment din acelaşi roman m-a adus în 2012 pe locul secund la Concursul Naţional de Literatură Reţeaua Literară.

 

Lui Serafim, morţii (un capitol din romanul omonim, despre pierderea lucidităţii şi despre repercusiuni). Prin intermediul său, am obţinut locul secund la  Concursul Naţional de Literatură Reţeaua Literară.

 

Închisoarea (o povestire fantastică despre transformări, aşteptare şi nu în ultimul rând crimă). A apărut iniţial în revista Nautilus (nr. 38/martie 2011).

 

Metamorfoza (o povestire fantastică despre gânduri şi a lor putere). A apărut iniţial în revista Nautilus (nr. 44/septembrie 2011)