CONCURSUL DE DEBUT AL EDITURII „HERG BENET”

ediţia a IV-a, 2014

 

 

CONCURS DE PROZĂ

Etapele desfăşurării concursului sunt următoarele:

–         primirea lucrărilor: 15 iulie – 15 septembrie  2014

–         jurizarea şi stabilirea câştigătorilor: urmează să se anunțe

–         premierea şi gala laureaţilor: urmează să se anunțe

 

Regulamentul concursului:

1. La concurs pot participa persoanele care nu au debutat încă editorial (adică nu au publicat nicio carte cu ISBN), indiferent de vârstă.

2. Sunt acceptate în concurs manuscrisele de proză (întâietate vor avea romanele, însă puteți participa și cu povestiri scurte, poezie în proză, eseistică). Număr minin de semne (cu tot cu spații): 150.000, format .pdf, .doc sau .docx, font Times new roman, 12, spațiere 1 rând.

3. Alături de manuscris se va trimite și o descriere narativă a cărții (maxim 2.000 de semne cu tot cu spații) și, recomandat, dar nu obligatoriu, un CV literar, o scrisoare de intenție în care se motivează înscrierea și un link către pagina de facebook.

4. Înscrierile se vor trimite exclusiv pe adresa de e-mail menționată mai jos (nu sunt admise înscrierile anonime!), specificându-se în subiectul mesajului titlul manuscrisului.

 

Adresa la care sunt așteptate înscrierile: debut@hergbenet.ro

 

 

Premiile care se vor acorda:

• Va fi declarat câștigător un singur manuscris de proză, care va fi publicat în cursul anului 2015 la editura Herg Benet. Motivația juriului nu va fi justificată pentru manuscrisele respinse.

 

Anunțul original

Mai multe concursuri

Mult succes!